یک طعم جدید بین نودل های کره ای و تندی متفاوت بین نودل های سامیانگ
نودل سرخ شده سامیانگ باطعم فلفل سیاه
داخل بسته بندی نودل یک بسته پودر چاشنی (شامل فلفل سیاه، کمی فلفل کره ای و سیر و سس سویا و چاشنی های دیگه است)، یک بسته روغن سویا طعم دار شده و یک بسته سبزیجات خشک مثل پیاز سرخ شده، فلفل سیاه کوبیده و سبزیجات سرخ شده است.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر چاشنی و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر چاشنی و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
با طعم سبزیجات
مثل بقیه نودل های کُره ای تند و یک طعم دودی خوبی داره توی موادش که آب نودل رو خوشمزه تر میکنه.
در ضمن نودل هاش هم نازکه.
به صورت سوپ سِرو میشه، ولی شما میتونین آب کمتر بریزین توش اینجوری از حالت سوپ در میاد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۲۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل سامیانگ کلاسیک تند
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۲-پودر چاشنی رو به نودل اضافه کنید نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
نودل برنج با پهنای ۱۰ میلی متر ، ساخت تایلند
یک غذای مناسب برای کسانی است که می خواهند در طول روز انرژی لازم را داشته باشند.این همان راز اصلی سلامت غذایی است که می تواند منبع انرژی بسیار خوبی برای شما باشد.
نودل برنج از ابتدا در آسیا و سپس در غرب گسترش یافت و اکنون غذای رایج در کل کشورهای جهان محسوب می شود.
می توانید باهاش غذاهای چینی و تایلندی که با نودل درست می شن رو درست کنید.
می توانید بهش گوشت، میگو و انواع سبزیجات دلخواه خودتون اضافه کنید.
پیشنهاد میشه داخلش اویستر سس و سس سویا اضافه کنین.
تریپل اسپایسی یا نودل جهنمی!!!
این نودل بر اساس نظرسنجی ها به عنوان تندترین نودل جهان معرفی شده و درجه تندی آن ۱۳،۰۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه تریپل اسپایسی
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید، پودر جلبک را روی نودل بریزید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل همراه را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشه)
*این نودل در کنار مرغ سوخاری عالی میشه.
کیمچی رامن با طعم خاص و خوشمزه ی کیمچی است.
اگر دوست دارین طعم غذاهای ملی کره و نودلی با تندی ملایم را امتحان کنین این پیشنهاد خوبیه.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۲۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه کیمچی رامن
۱- ۵۵۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه کنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و پودر همراه رو به آن اضافه کنید.(البته مقدار پودر چاشنی را میتوانید کم کم اضافه کنید تا میزان تندی با ذائقتون متناسب بشود)
*برای بهتر شدن طعم نودل به آن سبزیجات تازه اضافه کنید.
با طعم پاستای کاربونارا خامه ای
درجه تندی این نودل ۲،۰۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل پاستا کاربونارا خامه ای
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر چاشنی و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
در ضمن نودل هاش هم پهنه مثل کاربونارا
*برای خوشمزه تر شدنش مرغ، انواع سبزیجات و قارچ رو بهش اضافه و میل کنید.
با طعم پاستای کاربونارا
نودل سامیانگ کاربونارا با طعم مرغ و سس کاربونارا که توش پنیر، خامه و ریحون داره.
درجه تندی این نودل ۲،۶۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۳۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه کاربونارا
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر خامه و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. ( پیشنهاد میشه سس فلفل رو کم کم اضافه کنید تا تندیش متناسب با ذائقتون بشود)
*برای بهتر شدن طعم نودل قارچ و مرغ اضافه و میل کنید.
این همون نودلیه که خیلی از ولاگر های غذا تو موکبانگ هاشون امتحان میکنن.
خییییلی تنده باید جرات خوردن چیزهای تندو داشته باشی.
درجه تندی آن ۱۰،۰۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه دبل اسپایسی
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید، پودر جلبک را روی نودل بریزید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل همراه را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشه)
*این نودل در کنار مرغ سوخاری عالی میشه.
این همون نودلیه که تو موکبانگ ها زیاد میخورن.
درجه تندی آن ۴،۲۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه بولداک اسپایسی
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید، پودر جلبک را روی نودل بریزید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل همراه را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشه)
*این نودل در کنار مرغ سوخاری عالی میشه.
با طعم سبزیجات
مثل بقیه نودل های کُره ای تنده ولی تندیش زیاد و اذیت کننده نیست و یک طعم دودی خوبی داره توی موادش که آب نودل رو خوشمزه تر میکنه.
در ضمن نودل هاش هم نازکه.
به صورت سوپ سِرو میشه، ولی شما میتونین آب کمتر بریزین توش اینجوری از حالت سوپ در میاد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۲۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل سامیانگ اورجینال
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۲-پودر چاشنی رو به نودل اضافه کنید نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
با طعم گوشت گاو کرهای
مثل بقیه نودل های کُره ای تنده ولی تندیش زیاد و اذیت کننده نیست.
در ضمن نودل هاش از بقیه نودلهای سامیانگ نازک تره.
من عاشق طعمش شدم به خصوص نودل های نازکش موقع جویدن حس خوبی میده.
به صورت سوپ سِرو میشه، ولی شما میتونین آب کمتر بریزین توش اینجوری از حالت سوپ در میاد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۲۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل سوتا
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۲-پودر چاشنی رو به نودل اضافه کنید نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
با طعم سبزیجات
شین رامن از قدیمی ترین نودل ها در کره جنوبی و همینطور معروف ترین نودل ها در دنیاست.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
وزن پاکتی: ۱۲۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۲-پودر چاشنی رو به نودل اضافه کنید نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
با طعم سبزیجات
شین رامن از قدیمی ترین نودل ها در کره جنوبی و همینطور معروف ترین نودل ها در دنیاست.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
وزن لیوانی: ۶۸ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل شین رامن لیوانی
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-سه دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
تفاوت این نودل با بولداک اسپایسی هم تو سطح تندیشه و هم کالری نودل.
سطح تندی بولداک اسپایسی ۴،۲۰۰ و درجه تندی بولداک اسپایسی لایت ۲،۶۰۰ است.
کالری بولداک اسپایسی ۵۳۰ کیلو کالری و کالری بولداک اسپایسی لایت ۳۷۵ کیلو کالری است.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۱۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه بولداک اسپایسی لایت
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید، پودر جلبک را روی نودل بریزید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل همراه را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشه)
*این نودل در کنار مرغ سوخاری عالی میشه.
با طعم پنیر موزارلا
درجه تندی این نودل ۲،۳۲۳ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه پنیری
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر پنیر و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
*میتونید سوسیس سرخ شده به این نودل اضافه و میل کنید.
با طعم پاستای گوجه
درجه تندی این نودل ۲،۱۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل پاستا گوجه ای
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر چاشنی و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
*برای خوشمزه تر شدن گوشت قل قلی سرخ شده ، پنیر و ریحان نوش جان کنین. به این نودل اضافه و میل کنید.
با طعم کاری
نودل سامیانگ کاری، برای طرفدارای غذاهای تند با طعم کاری.
درجه تندی این نودل ۳،۸۱۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه کاری
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و بسته سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر چاشنی کاری و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
*برای خوشمزه تر شدن انواع سبزیجات و مرغ سرخ شده به این نودل اضافه و میل کنید.
این نودل با طعم سس لوبیا سیاه است و تند نیست.
جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کره ای – چینی است. این غذا در ابتدا در چین بصورت کمی متفاوتتر و با دستور پختی سختر از دستور پخت امروزی آن طبخ می شد ولی پس از گسترش و همه گیر شدن آن در کره دستور پخت آن کمی تغییر پیدا کرد و در کره جنوبی طرفداران بسیاری دارد.
این نودل از برند samyang از معروفترین برندهای نودل کره ای است.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه چاچارونی
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-سس لوبیای سیاه همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید.
*برای بهتر شدن طعم این نودل پیاز، کلم سفید، انواع گوشت و سبزیجات اضافه و میل کنید.
این نودل با طعم سس لوبیا سیاه است و تند نیست.
جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کره ای – چینی است. این غذا در ابتدا در چین بصورت کمی متفاوتتر و با دستور پختی سختر از دستور پخت امروزی آن طبخ می شد ولی پس از گسترش و همه گیر شدن آن در کره دستور پخت آن کمی تغییر پیدا کرد و در کره جنوبی طرفداران بسیاری دارد.
این نودل از برند nongshin از معروفترین برندهای نودل کره ای است.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه چاپاگتی
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر لوبیای سیاه و روغن زیتون همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید.
*برای بهتر شدن طعم این نودل پیاز، کلم سفید، انواع گوشت و سبزیجات اضافه و میل کنید.
این همون نودلیه که خیلی از ولاگر های غذا تو موکبانگ هاشون امتحان میکنن.
خییییلی تنده باید جرات خوردن چیزهای تندو داشته باشی.
درجه تندی آن ۱۰،۰۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۷۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه دبل اسپایسی (لیوانی)
۱- درب را تا نیمه باز میکنید.
۲- تا خط داخل لیوان آب جوش میریزید.
۳- بعد از ۵ دقیقه آب داخل لیوان را خالی کنید.
۴-سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید، پودر جلبک را روی نودل بریزید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل همراه را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشه)
*این نودل در کنار مرغ سوخاری عالی میشه.
این همون نودلیه که تو موکبانگ ها زیاد میخورن.
درجه تندی آن ۴،۲۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۷۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل بولداک اسپایسی (لیوانی)
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید.
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-پنج دقیقه صبر کنید، سس فلفل را اضافه کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید. (پیشنهاد میشود سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
با طعم پاستای کاربونارا
نودل سامیانگ کاربونارا با طعم مرغ و سس کاربونارا که توش پنیر، خامه و ریحون داره.
درجه تندی این نودل ۲،۶۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن کاسه ای: ۱۰۵ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل کاربونارا (کاسه ای)
۱- نیمی از درب کاسه رو باز کنید.
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-پنج دقیقه صبر کنید، سس فلفل را اضافه کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید. (پیشنهاد میشود سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
نودل برنج با پهنای ۳ میلی متر ، ساخت تایلند
یک غذای مناسب برای کسانی است که می خواهند در طول روز انرژی لازم را داشته باشند.این همان راز اصلی سلامت غذایی است که می تواند منبع انرژی بسیار خوبی برای شما باشد.
نودل برنج از ابتدا در آسیا و سپس در غرب گسترش یافت و اکنون غذای رایج در کل کشورهای جهان محسوب می شود.
می توانید باهاش غذاهای چینی و تایلندی که با نودل درست می شن رو درست کنید.
می توانید بهش گوشت، میگو و انواع سبزیجات دلخواه خودتون اضافه کنید.
پیشنهاد میشه داخلش اویستر سس و سس سویا اضافه کنین.
نودل برنج با پهنای ۵ میلی متر ، ساخت تایلند
یک غذای مناسب برای کسانی است که می خواهند در طول روز انرژی لازم را داشته باشند.این همان راز اصلی سلامت غذایی است که می تواند منبع انرژی بسیار خوبی برای شما باشد.
نودل برنج از ابتدا در آسیا و سپس در غرب گسترش یافت و اکنون غذای رایج در کل کشورهای جهان محسوب می شود.
می توانید باهاش غذاهای چینی و تایلندی که با نودل درست می شن رو درست کنید.
می توانید بهش گوشت، میگو و انواع سبزیجات دلخواه خودتون اضافه کنید.
پیشنهاد میشه داخلش اویستر سس و سس سویا اضافه کنین.
نودل جذاب بیبیم میون
سس این نودل تندی ملایمی دارد که در ترکیب با رشته هاش بسیار مطبوع میشه. سس گوچوجانگ آماده این نودل واقعاً طعمی شبیه طعمی دارد که در یک رستوران کره ای که این نودل ها را سرو می کند پیدا می کنید.
روش پخت این نودل فوق العاده راحته. کافیه نودل رو به مدت ۳ دقیقه تو آب بجوشانید و بعد از آبکش کردن سس رو اضافه کنید.
هم سرد سرو میشه و هم گرم. به همراه تخم مرغ آبپز، چیپس جلبک و خیار رشته شده.
کیمچی رامن تند با طعم خاص و خوشمزه ی کیمچی است.
اگر دوست دارین طعم غذاهای ملی کره و نودلی تند و جذاب را امتحان کنین این پیشنهاد خوبیه.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه کیمچی تند
۱- ۵۵۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه کنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده ، آب نودل را خالی کنید و سس همراه رو به آن اضافه کنید.(البته مقدار سس را میتوانید کم کم اضافه کنید تا میزان تندی با ذائقتون متناسب بشود)
*برای بهتر شدن طعم نودل به آن سبزیجات تازه اضافه کنید.
با طعم سبزیجات
شین رامن از قدیمی ترین نودل ها در کره جنوبی و همینطور معروف ترین نودل ها در دنیاست.
اين مدل چند تفاوت داره با شین رامن قبلی،
۱- زمان پختش نسبت به مدل قبلی کمتر شده و این نودل سرخ شده در دو دقیقه آماده میشه.
۲- علاوه بر پودر چاشنی و سبزیجات خشکش یک چاشنی روغنی دیگه هم بهش اضافه شده که کمیتندترش میکنه.
۳- داخلش کیک ماهی داره که روش علامت شین رامن حک شده.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
وزن پاکتی: ۱۳۱ گرم
طرز تهیه نودل
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید. بعد از پخت ابکش کنید.
۲-پودر چاشنی و چاشنی روغنی رو به نودل اضافه کنید نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
با طعم سبزیجات
شین رامن از قدیمی ترین نودل ها در کره جنوبی و همینطور معروف ترین نودل ها در دنیاست.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
وزن لیوانی: ۱۱۴ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل شین رامن کاسه ای
۱- نیمی از درب کاسه رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود) تا خط داخل را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندیدو چهار دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
یا درب را کامل باز کنید، تا خط داخل آب معمولی بریزید و پودر چاشنی را اضافه کنید و ۵دقیقه در ماکروویو با قدرت ۱۰۰۰وات بگذاری.
با طعم سبزیجات
مثل بقیه نودل های کُره ای تنده ولی تندیش زیاد و اذیت کننده نیست و یک طعم دودی خوبی داره توی موادش که آب نودل رو خوشمزه تر میکنه.
در ضمن نودل هاش هم نازکه.
به صورت سوپ سِرو میشه، ولی شما میتونین آب کمتر بریزین توش اینجوری از حالت سوپ در میاد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۶۸ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل اورجینال لیوانی
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-سه دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
با طعم کیمچی و تندی ملایم
شین رامن از قدیمی ترین نودل ها در کره جنوبی و همینطور معروف ترین نودل ها در دنیاست.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
وزن پاکتی: ۱۲۰ گرم
طرز تهیه نودل
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۲-پودر چاشنی رو به نودل اضافه کنید نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
با طعم سبزیجات
شین رامن از قدیمی ترین نودل ها در کره جنوبی و همینطور معروف ترین نودل ها در دنیاست.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
وزن پاکتی: ۱۲۰ گرم
طرز تهیه نودل
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۲-پودر چاشنی رو به نودل اضافه کنید نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
با طعم گوشت ، تند نیست
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن لیوانی: ۶۸ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-سه دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
با طعم مرغ ، تند نیست
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن لیوانی: ۶۸ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-سه دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
نودل بولگوگی سامیانگ قطعا یکی طعم های جدید و جذاب سامیانگه
اگر میخواید یک طعم منحصر به فرد از گوشت گاو پخته شده کنار نودل رو تجربه کنین نودل بولگوگی سامیانگ رو پیشنهاد میکنم.
بولگوگی یکی از غذاهای معروف کُره ایه که طعم دلنشینی داره و تو نظرسنجی بین توریستها جزء لذیذترین و محبوبترین غذاهای کره جنوبی بوده.
وزن نودل ۸۰ گرم
حلال
سامیانگ ۴پنیر از نودل های جدید سامیانگه و بمب پنیره😋🧀🧀🧀🧀 داخلش یک پک سس فلفل و یک پک پودر پنیر داره که این پودر شامل ۴ پنیر چدار، گودا، موزارلا و کاممبرت
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۱۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر چاشنی و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
تفاوت این نودل با بولداک اسپایسی هم تو سطح تندیشه و هم کالری نودل.
سطح تندی بولداک اسپایسی ۴،۲۰۰ و درجه تندی بولداک اسپایسی لایت ۲،۶۰۰ است.
کالری بولداک اسپایسی ۵۳۰ کیلو کالری و کالری بولداک اسپایسی لایت ۳۷۵ کیلو کالری است.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۱۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه بولداک اسپایسی لایت
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید، پودر جلبک را روی نودل بریزید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل همراه را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشه)
*این نودل در کنار مرغ سوخاری عالی میشه.
با طعم سبزیجات
شین رامن از قدیمی ترین نودل ها در کره جنوبی و همینطور معروف ترین نودل ها در دنیاست.
اين مدل چند تفاوت داره با شین رامن قبلی،
۱- زمان پختش نسبت به مدل قبلی کمتر شده و این نودل سرخ شده در دو دقیقه آماده میشه.
۲- علاوه بر پودر چاشنی و سبزیجات خشکش یک چاشنی روغنی دیگه هم بهش اضافه شده که کمیتندترش میکنه.
۳- داخلش کیک ماهی داره که روش علامت شین رامن حک شده.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
با طعم پاستای کاربونارا خامه ای
درجه تندی این نودل ۲،۰۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل پاستا کاربونارا خامه ای
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر چاشنی و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
در ضمن نودل هاش هم پهنه مثل کاربونارا
*برای خوشمزه تر شدنش مرغ، انواع سبزیجات و قارچ رو بهش اضافه و میل کنید.
این نودل با طعم سس لوبیا سیاه است و تند نیست.
جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کره ای – چینی است. این غذا در ابتدا در چین بصورت کمی متفاوتتر و با دستور پختی سختر از دستور پخت امروزی آن طبخ می شد ولی پس از گسترش و همه گیر شدن آن در کره دستور پخت آن کمی تغییر پیدا کرد و در کره جنوبی طرفداران بسیاری دارد.
این نودل از برند samyang از معروفترین برندهای نودل کره ای است.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه چاچارونی
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-سس لوبیای سیاه همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید.
*برای بهتر شدن طعم این نودل پیاز، کلم سفید، انواع گوشت و سبزیجات اضافه و میل کنید.
این نودل با طعم سس لوبیا سیاه است و تند نیست.
جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کره ای – چینی است. این غذا در ابتدا در چین بصورت کمی متفاوتتر و با دستور پختی سختر از دستور پخت امروزی آن طبخ می شد ولی پس از گسترش و همه گیر شدن آن در کره دستور پخت آن کمی تغییر پیدا کرد و در کره جنوبی طرفداران بسیاری دارد.
این نودل از برند nongshin از معروفترین برندهای نودل کره ای است.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه چاپاگتی
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر لوبیای سیاه و روغن زیتون همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید.
*برای بهتر شدن طعم این نودل پیاز، کلم سفید، انواع گوشت و سبزیجات اضافه و میل کنید.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر چاشنی و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
این همون نودلیه که تو موکبانگ ها زیاد میخورن.
درجه تندی آن ۴،۲۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه بولداک اسپایسی(کاسه ای)
۱- نیمی از درب کاسه رو باز کنید.
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-پنج دقیقه صبر کنید، سس فلفل را اضافه کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید. (پیشنهاد میشود سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)