مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه کاربونارا رز
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر خامه و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. ( پیشنهاد میشه سس فلفل رو کم کم اضافه کنید تا تندیش متناسب با ذائقتون بشود)
*برای بهتر شدن طعم نودل قارچ و مرغ اضافه و میل کنید.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه کاربونارا رز
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر خامه و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. ( پیشنهاد میشه سس فلفل رو کم کم اضافه کنید تا تندیش متناسب با ذائقتون بشود)
*برای بهتر شدن طعم نودل قارچ و مرغ اضافه و میل کنید.
حجم: ۳۰ میلی لیتر
بهترین زمان استفاده: تا ۱۲ ماه پس از باز شدن درب محصول
فاقد سولفات، SLS، پارابن، هیدروکینون و گلوتن
وگان و بدون انجام تست روی حیوانات
درمان لک ها
یکنواخت کننده رنگ پوست
کاهش چین و چروک و آکنه
مناسب پوست های نرمال تا چرب
سرم پیلینگ اوردینری (The Ordinary AHA ۳۰% + BHA ۲% Peeling Solution) به عنوان یک محصول انقلابی با ترکیبی منحصر به فرد از اسیدهای لایه بردار قوی، به شما این امکان را میدهد که در خانه و با هزینهای مناسب، از فواید لایه برداری حرفهای بهرهمند شوید. این سرم با غلظت بالای AHA و BHA، به صورت عمقی پوست را پاکسازی کرده و با تحریک تولید کلاژن، به بهبود بافت و کاهش چین و چروک کمک میکند.
برند The Ordinary با ارائه محصولات با کیفیت و در عین حال مقرون به صرفه، به سرعت به یکی از محبوبترین برندهای مراقبت از پوست در سراسر جهان تبدیل شده است. سرم پیلینگ لایه بردار اوردینری نیز از این قاعده مستثنی نیست و با اثربخشی بالا و قیمت مناسب، توانسته رضایت بسیاری از کاربران را به خود جلب کند.
AHA: جوانسازی پوست با قدرت اسیدهای میوه
این سرم حاوی ۳۰% AHA است که از ترکیب سه نوع اسید میوه مختلف تشکیل شده است:
اسید گلیکولیک: این اسید با ساختار مولکولی کوچک خود، به راحتی به لایههای سطحی پوست نفوذ کرده و با شکستن پیوندهای بین سلولهای مرده، به حذف آنها و روشن شدن پوست کمک میکند. اسید گلیکولیک همچنین با تحریک تولید کلاژن و الاستین، به بهبود بافت پوست، افزایش الاستیسیته و کاهش چین و چروک نیز کمک میکند.
اسید لاکتیک: این اسید ملایمتر از اسید گلیکولیک است و علاوه بر لایه برداری، به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی نیز عمل میکند. اسید لاکتیک به حفظ رطوبت پوست و کاهش خشکی و تحریک ناشی از سایر اسیدها کمک میکند و برای افراد با پوست خشک و حساس مناسب است.
اسید تارتاریک: این اسید نقش مهمی در تنظیم pH محلول و افزایش اثربخشی سایر اسیدها دارد. همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از پوست در برابر آسیبهای رادیکالهای آزاد و عوامل محیطی مانند آلودگی هوا و اشعه UV محافظت میکند.
BHA: پاکسازی عمقی منافذ و مبارزه با آکنه
علاوه بر AHA، این سرم حاوی ۲% BHA (اسید سالیسیلیک) نیز هست. اسید سالیسیلیک محلول در چربی است و به راحتی به عمق منافذ نفوذ میکند. این اسید با کنترل چربی اضافی، پاکسازی منافذ از سبوم، سلولهای مرده و آلودگیها، و از بین بردن باکتریهای مولد آکنه، به کاهش جوشهای سرسیاه، سرسفید و التهابی کمک میکند.
ترکیب منحصر به فرد AHA و BHA در این سرم، باعث لایه برداری همزمان سطحی و عمقی پوست شده و به شما کمک میکند تا به پوستی شفافتر، صافتر و جوانتر دست یابید.
سانگ هوا چا (Ssanghwa cha) یک چای دارویی سنتی کره ای است که از ترکیبی از گیاهان و ریشه های مختلف تهیه می شود که اغلب برای بازیابی انرژی، بهبود گردش خون و ارتقای سلامت عمومی مصرف می شود. به ویژه به عنوان دارویی برای رفع خستگی یا گرم کردن بدن در فصول سردتر محبوب است.
ترکیبات رایج در سانگ هوا چا عبارتند از:زنجبیل، دارچین، ریشه شیرین بیان، عناب
این چای طعم کمی شیرین و خاکی دارد و گاهی اوقات با آجیل هایی مانند آجیل کاج یا گردو تزئین می شود. به دلیل خواص ترمیم کنندگی، کمک به خستگی، تقویت سیستم ایمنی و بهبود گردش خون شناخته شده است. این نوشیدنی که به طور سنتی گرم سرو می شود، یک نوشیدنی آرامش بخش و سالم است که به ویژه در ماه های زمستان از آن لذت می برید.
یولموچا یکی از چای های جذابه کره ایه که از دانه کویکس به همراه گردو و بادام و تخم کدو پودر شده است.
این محصول به صورت ساشه ای فروش میرود.
این چای را میتوانید هم سرد و هم گرم درست کنید.
دانه کویکس (اشک ایوب، Coix lacryma-jobi) که به مغز برنج نیز معروف است، نوعی نشاسته است و می توان از آن برای غذا یا شراب غلات با محتوای چربی و پروتئین بالا استفاده کرد. برای متابولیسم آسان است، بنابراین خوردن بیشتر نگرانی های مربوط به چربی را تغییر نمی دهد. دانه کویکس معمولا در طب سنتی چینی استفاده می شود. عصاره دانه کویکس می تواند پوست را صاف کند، چین و چروک را کاهش دهد، اثر لکه های رنگدانه را از بین ببرد، همچنین می تواند متابولیسم خون و آب را تقویت کند، اثر ادرارآور و آب را داشته باشد، همچنین برای کاهش وزن و سفید کردن پوست استفاده می شود.
ساشه ۱۰ گرمی
جنسینگ با ریشه های گوشتی خود از گیاهان بومی مناطق شرقی آسیا و شمال آمریکا محسوب می شود و بیش از هزاران سال است که ریشه آن به عنوان دارویی اساطیری، در میان مردم کشورهای چین، تایلندد، منچوری، ویتنام، کره و در بین سرخپوستان آمریکایی استفاده می شود. جین سینگ گیاهی مقوی و نیروزایی است که در حفظ سلامتی و هماهنگی فعالیت های اساسی و حیاتی بدن نقش موثری دارد.
جینسینگ صدها سال است به منظور بهبود عملکرد حافظه، کاهش استرس، درمان ناتوانی جنسی، افزایش طول عمر و سایر علائم ناشی از فرسودگی و افزایش سن کاربرد دارد. جینسینگ در سالهای قبل و در زمان امپراطوری، چنان ارزش بالایی داشته است که تنها امتیاز جمع آوری و نگهداری آن بر عهده امپراطوران بوده است و جزء لاینفک وعده های غذایی پادشاهان و امپراطوران به منظور افزایش قوای جسمانی، ذهنی، و به عنوان اکسیر جوانی و شادابی بود.
با طعم پنیر موزارلا
درجه تندی این نودل ۲،۳۲۳ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه پنیری
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر پنیر و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
*میتونید سوسیس سرخ شده به این نودل اضافه و میل کنید.
جلبک کاور شده مناسب کیمباپ مثلثی
فروش به صورت هر برگ میباشد.
همیشه وقتی دراما میدیدم دوست داشتم کیمباپ مثلثی رو امتحان کنم، شما چطور؟
خاصیت این کاوری که دور جلبکه اینه که جلبک خیس نمیخوره و میتونین تا یک مدتی مثل ساندویچ نگهدارین، البته برای مدت کم😋🫠
روش پر کردن داخلش و همینطور نحوه باز کردنش تو ویدیو کامل هست، قبل از استفاده ویدیو رو کامل ببینین♥️
https://www.instagram.com/tv/CdIqvTDDwjr/?igshid=YmMyMTA۲M۲Y=
این همون نودلیه که خیلی از ولاگر های غذا تو موکبانگ هاشون امتحان میکنن.
خییییلی تنده باید جرات خوردن چیزهای تندو داشته باشی.
درجه تندی آن ۱۰،۰۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۷۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه دبل اسپایسی (لیوانی)
۱- درب را تا نیمه باز میکنید.
۲- تا خط داخل لیوان آب جوش میریزید.
۳- بعد از ۵ دقیقه آب داخل لیوان را خالی کنید.
۴-سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید، پودر جلبک را روی نودل بریزید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل همراه را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشه)
*این نودل در کنار مرغ سوخاری عالی میشه.
کیمچی رامن تند با طعم خاص و خوشمزه ی کیمچی است.
اگر دوست دارین طعم غذاهای ملی کره و نودلی تند و جذاب را امتحان کنین این پیشنهاد خوبیه.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه کیمچی تند
۱- ۵۵۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه کنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده ، آب نودل را خالی کنید و سس همراه رو به آن اضافه کنید.(البته مقدار سس را میتوانید کم کم اضافه کنید تا میزان تندی با ذائقتون متناسب بشود)
*برای بهتر شدن طعم نودل به آن سبزیجات تازه اضافه کنید.
پودر ویتامین C لمونا محصول کره جنوبی با عکس اعضای گروه بی تی اس.
۵۰۰میلی گرم ویتامین C به همراه ویتامین B۲ و B۶ و منیزیم
اگر احساس خستگی دارین این مجموعه ویتامین ها سبب سرحالی شما میشه و اگر ورزش میکنین این یک ویتامین کامله برای افزایشانرژیتون.
ویتامین C یکی از ویتامین های موثر جهت بالابردن سیستم ایمنی بدنه (مخصوصا الان که فصل آنفولانزاس) و همینطور روی پوستتاثیر داره و باعث بهبود ظاهر و بافت پوست، محافظت و ترمیم سلولهای پوستی میشه. سفتی پوست به حفظ رطوبت، افزایش گردشسلولهای پوست و پر شدن و صاف شدن سطح پوست (کاهش چین و چروک) کمک میکنه.
محتویات هر ساشه ۲گرم و برای استفاده روی زبان بریزید.
*ساشه ها به صورت رندوم ارسال میشه*
*عکس انتخابی نیست*
کنسرو ماهی انچوی
سرشار از امگا ۳ وفسفر حاوی روغن ماهی خالص
این کنسرو طعم شور و جذابی داره
برای تهیه سس سالاد سزار فوق العادست،میتونید در تهیه نان سیر ازش استفاده کنید،یه تزیین عالی برای غذاهای دریایی و سالادهاتون
همچنین از روغن ماهی درون کنسرو برای تهیه کیمچی تازه و خیلی از سوپها و سالادهای آسیایی استفاده کنید و احتیاجی به خرید روغن ماهی در حجم زیاد نخواهید داشت
مقدار : ۵۰ گرم
طرز پخت :
قبل از مصرف ۱۵ دقیقه در آبجوش خیس کنید.
ابتدا مقداری از قارچ رو داخل ماهیتابه و در صورت دلخواه روغن اضافه کنید . سپس کمی سس سویا یا نمک . رب فلفل کره ای یا فلفل قرمز یا پوره فلفل . رب گوجه . شکر. اضافه کرده و مقدار کمی آب جوش اضافه کنید
کمی که سس غلیظ شد حدودا ۲ الی ۵ دقیقه بعد آماده هست
میتونید داخل سوپ ها و یا نودل هاتون هم ازش استفاده کنید
به صورت سوخاری هم میتونین استفاده کنید
بافت سفت تری از قارچ معمولی داره و جویدنی هست
بسیار مفید برای بدن و خواص درمانی داره
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر چاشنی و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
دوستای گلم دوکبوگی کاربونارا دونگ وون، باطعم خامه و پنیر و تندی متوسط
وزن ۱۶۰ گرم
کاسه دوکبوگی ها کمی در حمل و نقل دفرمه شده ولی داخل ان سالم است
دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
دوستای گلم دوکبوگی پنیری دونگ وون، باطعم پنیر موزارلا با تندی متوسط
وزن ۱۶۰ گرم
کاسه دوکبوگی ها کمی در حمل و نقل دفرمه شده ولی داخل ان سالم است
دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
دوستای گلم دوکبوگی اورجینال دونگ وون کره، با طعم اورجینال دوکبوگی تندی متوسط
وزن ۱۶۰ گرم
کاسه دوکبوگی ها کمی در حمل و نقل دفرمه شده ولی داخل ان سالم است
طعم عالی ویفر کریسپی وینکرز همراه با کرم سبک شکلات تلخ تجربه متفاوتی از ویفر کلاسیک رو به شما هدیه میده. شکلات واقعی و ویفر با کیفیت وینکرز اون رو به بهترین انتخاب برای هر موقعیت تبدیل میکنه به طوری که فقط کافیه امتحانش کنید تا تبدیل به ویفر موردعلاقهتون بشه.
بابلتی رو تو خونه مثل کافه ها درست کن
این بابل تی ها وارداتیه و از ارد تاپیوکا درست شده و طعمش شکلاته، بافتشون کاملن نرمه و به راحتی با دست له میشه، برای درست کردنش به ازای هر لیوان بابل تی باید ۱۰ لیوان آب رو به جوش بیارین و بعد دانه ها رو اضافه کنین، اگر داخل آب سرد بریزید در اب حل میشه، بعد از اضافه کردن دانه ها به آب جوش هم بزنین تا به هم نچسبه و این کار رو هر ۵دقیقه به مدت نیم ساعت انجام بدین. شعله گاز رو خاموش کنین و درب ظرف رو بزارین تا نیم ساعت استراحت کنن و بعدش با آب سرد شستشو بدین و برای طعم دار شدنش از عسل و شکر استفاده کنین.
بابلتی رو تو خونه مثل کافه ها درست کن
این بابل تی ها وارداتیه و از ارد تاپیوکا درست شده و طعمش شکلاته، بافتشون کاملن نرمه و به راحتی با دست له میشه، برای درست کردنش به ازای هر لیوان بابل تی باید ۱۰ لیوان آب رو به جوش بیارین و بعد دانه ها رو اضافه کنین، اگر داخل آب سرد بریزید در اب حل میشه، بعد از اضافه کردن دانه ها به آب جوش هم بزنین تا به هم نچسبه و این کار رو هر ۵دقیقه به مدت نیم ساعت انجام بدین. شعله گاز رو خاموش کنین و درب ظرف رو بزارین تا نیم ساعت استراحت کنن و بعدش با آب سرد شستشو بدین و برای طعم دار شدنش از عسل و شکر استفاده کنین.
دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
وزن ۱۲۰گرم
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
طرز تهیه👩🍳
در ماکروویو :
کیک برنجیها رو در بیارین تو کاسه تا خط داخل کاسه آب جوش بریزین، سس فلفل (کم کم بزنین که تندیش متناسب سلیقتون بشه) و پودرچاشنی رو بریزین و هم بزنین
۸۰۰ وات ۳:۳۰
۱۰۰۰ وات ۲:۳۰
بزارین بمونه
اگر دوست داشتین پنیر هم بزنین
روی گاز:
کمی بیشتر آب بزنین
و ۱۰ دقیقه بپزه
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
وزن ۱۲۰گرم
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
طرز تهیه👩🍳
در ماکروویو :
کیک برنجیها رو در بیارین تو کاسه تا خط داخل کاسه آب جوش بریزین، سس فلفل (کم کم بزنین که تندیش متناسب سلیقتون بشه) و پودرچاشنی رو بریزین و هم بزنین
۸۰۰ وات ۳:۳۰
۱۰۰۰ وات ۲:۳۰
بزارین بمونه
اگر دوست داشتین پنیر هم بزنین
روی گاز:
کمی بیشتر آب بزنین
و ۱۰ دقیقه بپزه
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش