در حال بارگذاری فایل ...
جستجو کنید...

آرد تاپیوکا (مخصوص بابل تی)
به سبد خرید افزوده شد!
۱۶۵,۰۰۰ تومان
آرد تاپیوکا (مخصوص بابل تی)

نشاسته تاپیوکا جهت درست کردن بابل تی

آرد برنج گلوتینس (مخصوص‌موچی)
به سبد خرید افزوده شد!
۱۷۵,۰۰۰
۳٪
۱۷۰,۰۰۰ تومان
آرد برنج گلوتینس (مخصوص‌موچی)

موچی یکی از دسرهای جذاب ژاپنی است که با آرد برنج درست می‌شود و طعم متفاوتی دارد.


کیک برنجی ژاپنی یا موچی را می‌توان با مغزهای مختلفی مانند شکلات، ژله، مربا و میوه‌های تازه تهیه کرد، ژاپنی‌ها این خوراکی خوشمزه را به عنوان هدیه به عزیزان خود طبخ می‌کنند.




مشخصات محصول


وزن : ۵۰۰ گرم

حلال: این محصول حلال است




طرز تهیه:

موچی ژاپنی بسته به طعم، رنگ و نوع آن به روش‌های مختلف صورت می گیرد که البته خیلی از مراحل آن به سلیقه خود فرد بستگیدارد. 


مواد لازم برای دسر موچی:

آرد برنج سفید: ۱ لیوان

آب: ۲/۳ لیوان

نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری

شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری

توت فرنگی: ۲۰۰ گرم

پودر نشاسته: نصف لیوان


طرز تهیه و دستور پخت موچی با مغز توت فرنگی:

۱. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک می‌کنیم.

۲. سپس ۲/۳ لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

۳. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یک دقیقه در ماکرویو قرار می‌دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید ودوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.

۴. بهتر است این مراحل را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.

۵. بر روی تخته‌ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز می‌دهیم.

۶. سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.

۷. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می‌پیچیم.

۸. کیک برنجی‌ها را برای ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.




تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به Korean shop می‌باشد.
طراحی شده باسایت‌ساز ویترین
سایت‌ساز ویترین