موچی یکی از دسرهای جذاب ژاپنی است که با آرد برنج درست میشود و طعم متفاوتی دارد.
کیک برنجی ژاپنی یا موچی را میتوان با مغزهای مختلفی مانند شکلات، ژله، مربا و میوههای تازه تهیه کرد، ژاپنیها این خوراکی خوشمزه را به عنوان هدیه به عزیزان خود طبخ میکنند.
مشخصات محصول
وزن : ۵۰۰ گرم
حلال: این محصول حلال است
طرز تهیه:
موچی ژاپنی بسته به طعم، رنگ و نوع آن به روشهای مختلف صورت می گیرد که البته خیلی از مراحل آن به سلیقه خود فرد بستگیدارد.
مواد لازم برای دسر موچی:
آرد برنج سفید: ۱ لیوان
آب: ۲/۳ لیوان
نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری
شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
توت فرنگی: ۲۰۰ گرم
پودر نشاسته: نصف لیوان
طرز تهیه و دستور پخت موچی با مغز توت فرنگی:
۱. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک میکنیم.
۲. سپس ۲/۳ لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
۳. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یک دقیقه در ماکرویو قرار میدهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید ودوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.
۴. بهتر است این مراحل را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.
۵. بر روی تختهای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.
۶. سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.
۷. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی میپیچیم.
۸. کیک برنجیها را برای ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.