با طعم سبزیجات
شین رامن از قدیمی ترین نودل ها در کره جنوبی و همینطور معروف ترین نودل ها در دنیاست.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
وزن لیوانی: ۶۸ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل شین رامن لیوانی
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-سه دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
این همون نودلیه که خیلی از ولاگر های غذا تو موکبانگ هاشون امتحان میکنن.
خییییلی تنده باید جرات خوردن چیزهای تندو داشته باشی.
درجه تندی آن ۱۰،۰۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۷۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه دبل اسپایسی (لیوانی)
۱- درب را تا نیمه باز میکنید.
۲- تا خط داخل لیوان آب جوش میریزید.
۳- بعد از ۵ دقیقه آب داخل لیوان را خالی کنید.
۴-سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید، پودر جلبک را روی نودل بریزید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل همراه را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشه)
*این نودل در کنار مرغ سوخاری عالی میشه.
این همون نودلیه که تو موکبانگ ها زیاد میخورن.
درجه تندی آن ۴،۲۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۷۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل بولداک اسپایسی (لیوانی)
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید.
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-پنج دقیقه صبر کنید، سس فلفل را اضافه کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید. (پیشنهاد میشود سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
با طعم پاستای کاربونارا
نودل سامیانگ کاربونارا با طعم مرغ و سس کاربونارا که توش پنیر، خامه و ریحون داره.
درجه تندی این نودل ۲،۶۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن کاسه ای: ۱۰۵ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل کاربونارا (کاسه ای)
۱- نیمی از درب کاسه رو باز کنید.
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-پنج دقیقه صبر کنید، سس فلفل را اضافه کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید. (پیشنهاد میشود سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
با طعم پنیر موزارلا
درجه تندی این نودل ۲،۳۲۳ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن کاسه ای: ۱۰۵ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل پنیری (کاسه ای)
۱- نیمی از درب کاسه رو باز کنید.
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-پنج دقیقه صبر کنید، سس فلفل را اضافه کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید. (پیشنهاد میشود سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
با طعم سبزیجات
شین رامن از قدیمی ترین نودل ها در کره جنوبی و همینطور معروف ترین نودل ها در دنیاست.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
وزن لیوانی: ۱۱۴ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل شین رامن کاسه ای
۱- نیمی از درب کاسه رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود) تا خط داخل را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندیدو چهار دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
یا درب را کامل باز کنید، تا خط داخل آب معمولی بریزید و پودر چاشنی را اضافه کنید و ۵دقیقه در ماکروویو با قدرت ۱۰۰۰وات بگذاری.
با طعم سبزیجات
مثل بقیه نودل های کُره ای تنده ولی تندیش زیاد و اذیت کننده نیست و یک طعم دودی خوبی داره توی موادش که آب نودل رو خوشمزه تر میکنه.
در ضمن نودل هاش هم نازکه.
به صورت سوپ سِرو میشه، ولی شما میتونین آب کمتر بریزین توش اینجوری از حالت سوپ در میاد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۶۸ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل اورجینال لیوانی
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-سه دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
با طعم گوشت ، تند نیست
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن لیوانی: ۶۸ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-سه دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
با طعم مرغ ، تند نیست
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن لیوانی: ۶۸ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-سه دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
سامیانگ ۴پنیر از نودل های جدید سامیانگه و بمب پنیره😋🧀🧀🧀🧀 داخلش یک پک سس فلفل و یک پک پودر پنیر داره که این پودر شامل ۴ پنیر چدار، گودا، موزارلا و کاممبرت
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۱۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
با طعم سبزیجات
شین رامن از قدیمی ترین نودل ها در کره جنوبی و همینطور معروف ترین نودل ها در دنیاست.
اين مدل چند تفاوت داره با شین رامن قبلی،
۱- زمان پختش نسبت به مدل قبلی کمتر شده و این نودل سرخ شده در دو دقیقه آماده میشه.
۲- علاوه بر پودر چاشنی و سبزیجات خشکش یک چاشنی روغنی دیگه هم بهش اضافه شده که کمیتندترش میکنه.
۳- داخلش کیک ماهی داره که روش علامت شین رامن حک شده.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
این همون نودلیه که تو موکبانگ ها زیاد میخورن.
درجه تندی آن ۴،۲۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه بولداک اسپایسی(کاسه ای)
۱- نیمی از درب کاسه رو باز کنید.
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-پنج دقیقه صبر کنید، سس فلفل را اضافه کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید. (پیشنهاد میشود سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)