این نودل با طعم سس لوبیا سیاه است و تند نیست.
جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کره ای – چینی است. این غذا در ابتدا در چین بصورت کمی متفاوتتر و با دستور پختی سختر از دستور پخت امروزی آن طبخ می شد ولی پس از گسترش و همه گیر شدن آن در کره دستور پخت آن کمی تغییر پیدا کرد و در کره جنوبی طرفداران بسیاری دارد.
این نودل از برند samyang از معروفترین برندهای نودل کره ای است.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه چاچارونی
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-سس لوبیای سیاه همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید.
*برای بهتر شدن طعم این نودل پیاز، کلم سفید، انواع گوشت و سبزیجات اضافه و میل کنید.
با طعم گوشت ، تند نیست
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن لیوانی: ۶۸ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-سه دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
با طعم مرغ ، تند نیست
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن لیوانی: ۶۸ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-سه دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
نودل بولگوگی سامیانگ قطعا یکی طعم های جدید و جذاب سامیانگه
اگر میخواید یک طعم منحصر به فرد از گوشت گاو پخته شده کنار نودل رو تجربه کنین نودل بولگوگی سامیانگ رو پیشنهاد میکنم.
بولگوگی یکی از غذاهای معروف کُره ایه که طعم دلنشینی داره و تو نظرسنجی بین توریستها جزء لذیذترین و محبوبترین غذاهای کره جنوبی بوده.
وزن نودل ۸۰ گرم
حلال
این نودل با طعم سس لوبیا سیاه است و تند نیست.
جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کره ای – چینی است. این غذا در ابتدا در چین بصورت کمی متفاوتتر و با دستور پختی سختر از دستور پخت امروزی آن طبخ می شد ولی پس از گسترش و همه گیر شدن آن در کره دستور پخت آن کمی تغییر پیدا کرد و در کره جنوبی طرفداران بسیاری دارد.
این نودل از برند samyang از معروفترین برندهای نودل کره ای است.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه چاچارونی
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-سس لوبیای سیاه همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید.
*برای بهتر شدن طعم این نودل پیاز، کلم سفید، انواع گوشت و سبزیجات اضافه و میل کنید.
این نودل با طعم سس لوبیا سیاه است و تند نیست.
جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کره ای – چینی است. این غذا در ابتدا در چین بصورت کمی متفاوتتر و با دستور پختی سختر از دستور پخت امروزی آن طبخ می شد ولی پس از گسترش و همه گیر شدن آن در کره دستور پخت آن کمی تغییر پیدا کرد و در کره جنوبی طرفداران بسیاری دارد.
این نودل از برند nongshin از معروفترین برندهای نودل کره ای است.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه چاپاگتی
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر لوبیای سیاه و روغن زیتون همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید.
*برای بهتر شدن طعم این نودل پیاز، کلم سفید، انواع گوشت و سبزیجات اضافه و میل کنید.