رایس پیپر ها نازک نیستن و راحت پاره نمیشن
رایس پیپر یکی از فراوردههای برنج است که در آن برنج به صورت ورقهای نازک درآمده و سپس خشک میشود. رايس پيپر(ورق برنج ) در آشپزی تایلندی و آشپزی ویتنامی برای پیچاندن سبزیجات بسیار استفاده میشود.رایس پپر یا ورق برنج در صورت قرار گرفتن در آب به سرعت نشاستهٔ نرم شده مناسب خوردن میشود. معمولاً به همین صورت سرد و بدون اضافه کردن حرارت استفاده میشود اما میتوان آنرا همراه مواد داخلش در روغن نیز سرخ کرد
سانگ هوا چا (Ssanghwa cha) یک چای دارویی سنتی کره ای است که از ترکیبی از گیاهان و ریشه های مختلف تهیه می شود که اغلب برای بازیابی انرژی، بهبود گردش خون و ارتقای سلامت عمومی مصرف می شود. به ویژه به عنوان دارویی برای رفع خستگی یا گرم کردن بدن در فصول سردتر محبوب است.
ترکیبات رایج در سانگ هوا چا عبارتند از:زنجبیل، دارچین، ریشه شیرین بیان، عناب
این چای طعم کمی شیرین و خاکی دارد و گاهی اوقات با آجیل هایی مانند آجیل کاج یا گردو تزئین می شود. به دلیل خواص ترمیم کنندگی، کمک به خستگی، تقویت سیستم ایمنی و بهبود گردش خون شناخته شده است. این نوشیدنی که به طور سنتی گرم سرو می شود، یک نوشیدنی آرامش بخش و سالم است که به ویژه در ماه های زمستان از آن لذت می برید.
یولموچا یکی از چای های جذابه کره ایه که از دانه کویکس به همراه گردو و بادام و تخم کدو پودر شده است.
این محصول به صورت ساشه ای فروش میرود.
این چای را میتوانید هم سرد و هم گرم درست کنید.
دانه کویکس (اشک ایوب، Coix lacryma-jobi) که به مغز برنج نیز معروف است، نوعی نشاسته است و می توان از آن برای غذا یا شراب غلات با محتوای چربی و پروتئین بالا استفاده کرد. برای متابولیسم آسان است، بنابراین خوردن بیشتر نگرانی های مربوط به چربی را تغییر نمی دهد. دانه کویکس معمولا در طب سنتی چینی استفاده می شود. عصاره دانه کویکس می تواند پوست را صاف کند، چین و چروک را کاهش دهد، اثر لکه های رنگدانه را از بین ببرد، همچنین می تواند متابولیسم خون و آب را تقویت کند، اثر ادرارآور و آب را داشته باشد، همچنین برای کاهش وزن و سفید کردن پوست استفاده می شود.
کره بادام زمینی Jif جیف یک محصول مقوی و خوشمزه برای میل کردن در صبحانه و میان وعده هاست. این محصول حاوی تکه های بادام زمینی بوده و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد که هر وعده مصرفی آن شامل ۷ گرم پروتئین می باشد. کره بادام زمینی از جمله غذاهای محبوب در دنیاست که به دلیل خواص فراوانی که دارد استفاده از آن توصیه می شود. برند جیف در تولید این محصولش از با کیفیت ترین بادام زمینی های بو داده استفاده کرده که کاملا ارگانیک بوده و در ترکیباتش گلوتن و مواد نگهدارنده مصنوعی ندارد
وزن ۴۵۴ گرم
ساشه ۱۰ گرمی
جنسینگ با ریشه های گوشتی خود از گیاهان بومی مناطق شرقی آسیا و شمال آمریکا محسوب می شود و بیش از هزاران سال است که ریشه آن به عنوان دارویی اساطیری، در میان مردم کشورهای چین، تایلندد، منچوری، ویتنام، کره و در بین سرخپوستان آمریکایی استفاده می شود. جین سینگ گیاهی مقوی و نیروزایی است که در حفظ سلامتی و هماهنگی فعالیت های اساسی و حیاتی بدن نقش موثری دارد.
جینسینگ صدها سال است به منظور بهبود عملکرد حافظه، کاهش استرس، درمان ناتوانی جنسی، افزایش طول عمر و سایر علائم ناشی از فرسودگی و افزایش سن کاربرد دارد. جینسینگ در سالهای قبل و در زمان امپراطوری، چنان ارزش بالایی داشته است که تنها امتیاز جمع آوری و نگهداری آن بر عهده امپراطوران بوده است و جزء لاینفک وعده های غذایی پادشاهان و امپراطوران به منظور افزایش قوای جسمانی، ذهنی، و به عنوان اکسیر جوانی و شادابی بود.
نودل برنج با پهنای ۵ میلی متر ، ساخت تایلند
یک غذای مناسب برای کسانی است که می خواهند در طول روز انرژی لازم را داشته باشند.این همان راز اصلی سلامت غذایی است که می تواند منبع انرژی بسیار خوبی برای شما باشد.
نودل برنج از ابتدا در آسیا و سپس در غرب گسترش یافت و اکنون غذای رایج در کل کشورهای جهان محسوب می شود.
می توانید باهاش غذاهای چینی و تایلندی که با نودل درست می شن رو درست کنید.
می توانید بهش گوشت، میگو و انواع سبزیجات دلخواه خودتون اضافه کنید.
پیشنهاد میشه داخلش اویستر سس و سس سویا اضافه کنین.
نودل برنج با پهنای ۳ میلی متر ، ساخت تایلند
یک غذای مناسب برای کسانی است که می خواهند در طول روز انرژی لازم را داشته باشند.این همان راز اصلی سلامت غذایی است که می تواند منبع انرژی بسیار خوبی برای شما باشد.
نودل برنج از ابتدا در آسیا و سپس در غرب گسترش یافت و اکنون غذای رایج در کل کشورهای جهان محسوب می شود.
می توانید باهاش غذاهای چینی و تایلندی که با نودل درست می شن رو درست کنید.
می توانید بهش گوشت، میگو و انواع سبزیجات دلخواه خودتون اضافه کنید.
پیشنهاد میشه داخلش اویستر سس و سس سویا اضافه کنین.
موچی یکی از دسرهای جذاب ژاپنی است که با آرد برنج درست میشود و طعم متفاوتی دارد.
کیک برنجی ژاپنی یا موچی را میتوان با مغزهای مختلفی مانند شکلات، ژله، مربا و میوههای تازه تهیه کرد، ژاپنیها این خوراکی خوشمزه را به عنوان هدیه به عزیزان خود طبخ میکنند.
مشخصات محصول
وزن : ۵۰۰ گرم
حلال: این محصول حلال است
طرز تهیه:
موچی ژاپنی بسته به طعم، رنگ و نوع آن به روشهای مختلف صورت می گیرد که البته خیلی از مراحل آن به سلیقه خود فرد بستگیدارد.
مواد لازم برای دسر موچی:
آرد برنج سفید: ۱ لیوان
آب: ۲/۳ لیوان
نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری
شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
توت فرنگی: ۲۰۰ گرم
پودر نشاسته: نصف لیوان
طرز تهیه و دستور پخت موچی با مغز توت فرنگی:
۱. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک میکنیم.
۲. سپس ۲/۳ لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
۳. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یک دقیقه در ماکرویو قرار میدهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید ودوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.
۴. بهتر است این مراحل را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.
۵. بر روی تختهای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.
۶. سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.
۷. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی میپیچیم.
۸. کیک برنجیها را برای ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.
این همون نودلیه که تو موکبانگ ها زیاد میخورن.
درجه تندی آن ۴،۲۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۷۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل بولداک اسپایسی (لیوانی)
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید.
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-پنج دقیقه صبر کنید، سس فلفل را اضافه کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید. (پیشنهاد میشود سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
این همون نودلیه که خیلی از ولاگر های غذا تو موکبانگ هاشون امتحان میکنن.
خییییلی تنده باید جرات خوردن چیزهای تندو داشته باشی.
درجه تندی آن ۱۰،۰۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۷۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه دبل اسپایسی (لیوانی)
۱- درب را تا نیمه باز میکنید.
۲- تا خط داخل لیوان آب جوش میریزید.
۳- بعد از ۵ دقیقه آب داخل لیوان را خالی کنید.
۴-سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید، پودر جلبک را روی نودل بریزید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل همراه را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشه)
*این نودل در کنار مرغ سوخاری عالی میشه.
این همون نودلیه که خیلی از ولاگر های غذا تو موکبانگ هاشون امتحان میکنن.
خییییلی تنده باید جرات خوردن چیزهای تندو داشته باشی.
درجه تندی آن ۱۰،۰۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه دبل اسپایسی
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید، پودر جلبک را روی نودل بریزید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل همراه را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشه)
*این نودل در کنار مرغ سوخاری عالی میشه.
این همون نودلیه که تو موکبانگ ها زیاد میخورن.
درجه تندی آن ۴،۲۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه بولداک اسپایسی
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید، پودر جلبک را روی نودل بریزید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل همراه را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشه)
*این نودل در کنار مرغ سوخاری عالی میشه.
جلبک کاور شده مناسب کیمباپ مثلثی
فروش به صورت هر برگ میباشد.
همیشه وقتی دراما میدیدم دوست داشتم کیمباپ مثلثی رو امتحان کنم، شما چطور؟
خاصیت این کاوری که دور جلبکه اینه که جلبک خیس نمیخوره و میتونین تا یک مدتی مثل ساندویچ نگهدارین، البته برای مدت کم😋🫠
روش پر کردن داخلش و همینطور نحوه باز کردنش تو ویدیو کامل هست، قبل از استفاده ویدیو رو کامل ببینین♥️
https://www.instagram.com/tv/CdIqvTDDwjr/?igshid=YmMyMTA۲M۲Y=
دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
وزن ۱۲۰گرم
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
طرز تهیه👩🍳
در ماکروویو :
کیک برنجیها رو در بیارین تو کاسه تا خط داخل کاسه آب جوش بریزین، سس فلفل (کم کم بزنین که تندیش متناسب سلیقتون بشه) و پودرچاشنی رو بریزین و هم بزنین
۸۰۰ وات ۳:۳۰
۱۰۰۰ وات ۲:۳۰
بزارین بمونه
اگر دوست داشتین پنیر هم بزنین
روی گاز:
کمی بیشتر آب بزنین
و ۱۰ دقیقه بپزه
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
وزن ۱۲۰گرم
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
طرز تهیه👩🍳
در ماکروویو :
کیک برنجیها رو در بیارین تو کاسه تا خط داخل کاسه آب جوش بریزین، سس فلفل (کم کم بزنین که تندیش متناسب سلیقتون بشه) و پودرچاشنی رو بریزین و هم بزنین
۸۰۰ وات ۳:۳۰
۱۰۰۰ وات ۲:۳۰
بزارین بمونه
اگر دوست داشتین پنیر هم بزنین
روی گاز:
کمی بیشتر آب بزنین
و ۱۰ دقیقه بپزه
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش