دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
وزن ۱۲۰گرم
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
طرز تهیه👩🍳
در ماکروویو :
کیک برنجیها رو در بیارین تو کاسه تا خط داخل کاسه آب جوش بریزین، سس فلفل (کم کم بزنین که تندیش متناسب سلیقتون بشه) و پودرچاشنی رو بریزین و هم بزنین
۸۰۰ وات ۳:۳۰
۱۰۰۰ وات ۲:۳۰
بزارین بمونه
اگر دوست داشتین پنیر هم بزنین
روی گاز:
کمی بیشتر آب بزنین
و ۱۰ دقیقه بپزه
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
وزن ۱۲۰گرم
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
طرز تهیه👩🍳
در ماکروویو :
کیک برنجیها رو در بیارین تو کاسه تا خط داخل کاسه آب جوش بریزین، سس فلفل (کم کم بزنین که تندیش متناسب سلیقتون بشه) و پودرچاشنی رو بریزین و هم بزنین
۸۰۰ وات ۳:۳۰
۱۰۰۰ وات ۲:۳۰
بزارین بمونه
اگر دوست داشتین پنیر هم بزنین
روی گاز:
کمی بیشتر آب بزنین
و ۱۰ دقیقه بپزه
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
کره بادام زمینی Jif جیف یک محصول مقوی و خوشمزه برای میل کردن در صبحانه و میان وعده هاست. این محصول حاوی تکه های بادام زمینی بوده و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد که هر وعده مصرفی آن شامل ۷ گرم پروتئین می باشد. کره بادام زمینی از جمله غذاهای محبوب در دنیاست که به دلیل خواص فراوانی که دارد استفاده از آن توصیه می شود. برند جیف در تولید این محصولش از با کیفیت ترین بادام زمینی های بو داده استفاده کرده که کاملا ارگانیک بوده و در ترکیباتش گلوتن و مواد نگهدارنده مصنوعی ندارد
وزن ۴۵۴ گرم
دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
وزن ۱۴۰ گرم
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
طرز تهیه👩🍳
در ماکروویو :
کیک برنجیها رو در بیارین تو کاسه تا خط داخل کاسه آب جوش بریزین، سس فلفل (کم کم بزنین که تندیش متناسب سلیقتون بشه) و پودرچاشنی رو بریزین و هم بزنین
۸۰۰ وات ۳:۳۰
۱۰۰۰ وات ۲:۳۰
بزارین بمونه
اگر دوست داشتین پنیر هم بزنین
روی گاز:
کمی بیشتر آب بزنین
و ۱۰ دقیقه بپزه
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
وزن ۱۴۰ گرم
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
طرز تهیه👩🍳
در ماکروویو :
کیک برنجیها رو در بیارین تو کاسه تا خط داخل کاسه آب جوش بریزین، سس فلفل (کم کم بزنین که تندیش متناسب سلیقتون بشه) و پودرچاشنی رو بریزین و هم بزنین
۸۰۰ وات ۳:۳۰
۱۰۰۰ وات ۲:۳۰
بزارین بمونه
اگر دوست داشتین پنیر هم بزنین
روی گاز:
کمی بیشتر آب بزنین
و ۱۰ دقیقه بپزه
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
وزن ۱۴۰ گرم
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
طرز تهیه👩🍳
در ماکروویو :
کیک برنجیها رو در بیارین تو کاسه تا خط داخل کاسه آب جوش بریزین، سس فلفل (کم کم بزنین که تندیش متناسب سلیقتون بشه) و پودرچاشنی رو بریزین و هم بزنین
۸۰۰ وات ۳:۳۰
۱۰۰۰ وات ۲:۳۰
بزارین بمونه
اگر دوست داشتین پنیر هم بزنین
روی گاز:
کمی بیشتر آب بزنین
و ۱۰ دقیقه بپزه
***داخل کیک برنجی بسته نمگیر هست اشتباها نریزین توش
یک طعم جدید بین نودل های کره ای و تندی متفاوت بین نودل های سامیانگ
نودل سرخ شده سامیانگ باطعم فلفل سیاه
داخل بسته بندی نودل یک بسته پودر چاشنی (شامل فلفل سیاه، کمی فلفل کره ای و سیر و سس سویا و چاشنی های دیگه است)، یک بسته روغن سویا طعم دار شده و یک بسته سبزیجات خشک مثل پیاز سرخ شده، فلفل سیاه کوبیده و سبزیجات سرخ شده است.
تعادل روغن و رطوبت پوست
آبرسانی قوی
تسکین دهنده
یکی از لذت بخش ترین و جذاب ترین مراحل یک روتین پوستی است. محصولات کره ای ماسک های ورقه ای را با جدیدترین تکنولوژی و بالاترین اثرگذاری برای مراقبت و درمان مشکلات پوستی تولید و ارائه میکند.
شیوه استفاده از ماسک ورقه ای
بعد از شستن صورت با آب، ماسک را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی پوست صورت قرار دهید. بعد از برداشتن ماسک صورت نیازی به آبکشی پوست نیست.
با طعم سبزیجات
مثل بقیه نودل های کُره ای تند و یک طعم دودی خوبی داره توی موادش که آب نودل رو خوشمزه تر میکنه.
در ضمن نودل هاش هم نازکه.
به صورت سوپ سِرو میشه، ولی شما میتونین آب کمتر بریزین توش اینجوری از حالت سوپ در میاد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۲۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل سامیانگ کلاسیک تند
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۲-پودر چاشنی رو به نودل اضافه کنید نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
نودل برنج با پهنای ۱۰ میلی متر ، ساخت تایلند
یک غذای مناسب برای کسانی است که می خواهند در طول روز انرژی لازم را داشته باشند.این همان راز اصلی سلامت غذایی است که می تواند منبع انرژی بسیار خوبی برای شما باشد.
نودل برنج از ابتدا در آسیا و سپس در غرب گسترش یافت و اکنون غذای رایج در کل کشورهای جهان محسوب می شود.
می توانید باهاش غذاهای چینی و تایلندی که با نودل درست می شن رو درست کنید.
می توانید بهش گوشت، میگو و انواع سبزیجات دلخواه خودتون اضافه کنید.
پیشنهاد میشه داخلش اویستر سس و سس سویا اضافه کنین.
این همون نودلیه که تو موکبانگ ها زیاد میخورن.
درجه تندی آن ۴،۲۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه بولداک اسپایسی
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید، پودر جلبک را روی نودل بریزید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل همراه را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشه)
*این نودل در کنار مرغ سوخاری عالی میشه.
با طعم سبزیجات
مثل بقیه نودل های کُره ای تنده ولی تندیش زیاد و اذیت کننده نیست و یک طعم دودی خوبی داره توی موادش که آب نودل رو خوشمزه تر میکنه.
در ضمن نودل هاش هم نازکه.
به صورت سوپ سِرو میشه، ولی شما میتونین آب کمتر بریزین توش اینجوری از حالت سوپ در میاد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۲۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل سامیانگ اورجینال
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۲-پودر چاشنی رو به نودل اضافه کنید نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
با طعم پاستای گوجه
درجه تندی این نودل ۲،۱۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل پاستا گوجه ای
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر چاشنی و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
*برای خوشمزه تر شدن گوشت قل قلی سرخ شده ، پنیر و ریحان نوش جان کنین. به این نودل اضافه و میل کنید.
این نودل با طعم سس لوبیا سیاه است و تند نیست.
جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کره ای – چینی است. این غذا در ابتدا در چین بصورت کمی متفاوتتر و با دستور پختی سختر از دستور پخت امروزی آن طبخ می شد ولی پس از گسترش و همه گیر شدن آن در کره دستور پخت آن کمی تغییر پیدا کرد و در کره جنوبی طرفداران بسیاری دارد.
این نودل از برند nongshin از معروفترین برندهای نودل کره ای است.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه چاپاگتی
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر لوبیای سیاه و روغن زیتون همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید.
*برای بهتر شدن طعم این نودل پیاز، کلم سفید، انواع گوشت و سبزیجات اضافه و میل کنید.
این همون نودلیه که خیلی از ولاگر های غذا تو موکبانگ هاشون امتحان میکنن.
خییییلی تنده باید جرات خوردن چیزهای تندو داشته باشی.
درجه تندی آن ۱۰،۰۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۷۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه دبل اسپایسی (لیوانی)
۱- درب را تا نیمه باز میکنید.
۲- تا خط داخل لیوان آب جوش میریزید.
۳- بعد از ۵ دقیقه آب داخل لیوان را خالی کنید.
۴-سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید، پودر جلبک را روی نودل بریزید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل همراه را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشه)
*این نودل در کنار مرغ سوخاری عالی میشه.
با طعم پاستای کاربونارا
نودل سامیانگ کاربونارا با طعم مرغ و سس کاربونارا که توش پنیر، خامه و ریحون داره.
درجه تندی این نودل ۲،۶۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن کاسه ای: ۱۰۵ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل کاربونارا (کاسه ای)
۱- نیمی از درب کاسه رو باز کنید.
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-پنج دقیقه صبر کنید، سس فلفل را اضافه کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید. (پیشنهاد میشود سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
نودل برنج با پهنای ۳ میلی متر ، ساخت تایلند
یک غذای مناسب برای کسانی است که می خواهند در طول روز انرژی لازم را داشته باشند.این همان راز اصلی سلامت غذایی است که می تواند منبع انرژی بسیار خوبی برای شما باشد.
نودل برنج از ابتدا در آسیا و سپس در غرب گسترش یافت و اکنون غذای رایج در کل کشورهای جهان محسوب می شود.
می توانید باهاش غذاهای چینی و تایلندی که با نودل درست می شن رو درست کنید.
می توانید بهش گوشت، میگو و انواع سبزیجات دلخواه خودتون اضافه کنید.
پیشنهاد میشه داخلش اویستر سس و سس سویا اضافه کنین.
نودل برنج با پهنای ۵ میلی متر ، ساخت تایلند
یک غذای مناسب برای کسانی است که می خواهند در طول روز انرژی لازم را داشته باشند.این همان راز اصلی سلامت غذایی است که می تواند منبع انرژی بسیار خوبی برای شما باشد.
نودل برنج از ابتدا در آسیا و سپس در غرب گسترش یافت و اکنون غذای رایج در کل کشورهای جهان محسوب می شود.
می توانید باهاش غذاهای چینی و تایلندی که با نودل درست می شن رو درست کنید.
می توانید بهش گوشت، میگو و انواع سبزیجات دلخواه خودتون اضافه کنید.
پیشنهاد میشه داخلش اویستر سس و سس سویا اضافه کنین.
بسیاری از ما تصور می کنیم که سس ها فقط برای سالاد و پیش عذاها استفاده می شوند.
اما سس هایی وجود دارند که می توانند طعم غذاهای شما را نیز تا حد زیادی تغییر دهند.
یکی از این سس ها، سس صدف است که در تهیه غذاهای شرقی کاربرد زیادی دارد.
این سس خوشمزه از صدف طبیعی تهیه می شود و بسیار کمیاب است.
دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
دوستای گلم دوکبوگی کوک دوگ با طعم اورجینال که تنده و تفاوتش با دوکبوگی اسپایسی سامیانگ تو طعم سسشه، سس کوک دوگ مشابه سس دوکبوگی های رستورانهای کره ایه
وزن ۱۶۳ گرم
پک دوکبوگی ها کمی تو بار در اثر فشار دفرمه شده ولی محتویات داخلش و روکش سلفون روش کاملا سالمه
کیمچی رامن تند با طعم خاص و خوشمزه ی کیمچی است.
اگر دوست دارین طعم غذاهای ملی کره و نودلی تند و جذاب را امتحان کنین این پیشنهاد خوبیه.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه کیمچی تند
۱- ۵۵۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه کنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده ، آب نودل را خالی کنید و سس همراه رو به آن اضافه کنید.(البته مقدار سس را میتوانید کم کم اضافه کنید تا میزان تندی با ذائقتون متناسب بشود)
*برای بهتر شدن طعم نودل به آن سبزیجات تازه اضافه کنید.
با طعم سبزیجات
شین رامن از قدیمی ترین نودل ها در کره جنوبی و همینطور معروف ترین نودل ها در دنیاست.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
وزن لیوانی: ۱۱۴ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل شین رامن کاسه ای
۱- نیمی از درب کاسه رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود) تا خط داخل را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندیدو چهار دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
یا درب را کامل باز کنید، تا خط داخل آب معمولی بریزید و پودر چاشنی را اضافه کنید و ۵دقیقه در ماکروویو با قدرت ۱۰۰۰وات بگذاری.
با طعم سبزیجات
مثل بقیه نودل های کُره ای تنده ولی تندیش زیاد و اذیت کننده نیست و یک طعم دودی خوبی داره توی موادش که آب نودل رو خوشمزه تر میکنه.
در ضمن نودل هاش هم نازکه.
به صورت سوپ سِرو میشه، ولی شما میتونین آب کمتر بریزین توش اینجوری از حالت سوپ در میاد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۶۸ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل اورجینال لیوانی
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-سه دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
با طعم سبزیجات
شین رامن از قدیمی ترین نودل ها در کره جنوبی و همینطور معروف ترین نودل ها در دنیاست.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
وزن پاکتی: ۱۲۰ گرم
طرز تهیه نودل
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۲-پودر چاشنی رو به نودل اضافه کنید نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
با طعم گوشت ، تند نیست
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن لیوانی: ۶۸ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-سه دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
با طعم مرغ ، تند نیست
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن لیوانی: ۶۸ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل
۱- نیمی از درب لیوان رو باز کنید و پودر چاشنی را اضافه کنید. ( پیشنهاد میشود پودر چاشنی را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-سه دقیقه صبر کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید.
سامیانگ ۴پنیر از نودل های جدید سامیانگه و بمب پنیره😋🧀🧀🧀🧀 داخلش یک پک سس فلفل و یک پک پودر پنیر داره که این پودر شامل ۴ پنیر چدار، گودا، موزارلا و کاممبرت
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۱۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر چاشنی و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
تفاوت این نودل با بولداک اسپایسی هم تو سطح تندیشه و هم کالری نودل.
سطح تندی بولداک اسپایسی ۴،۲۰۰ و درجه تندی بولداک اسپایسی لایت ۲،۶۰۰ است.
کالری بولداک اسپایسی ۵۳۰ کیلو کالری و کالری بولداک اسپایسی لایت ۳۷۵ کیلو کالری است.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۱۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه بولداک اسپایسی لایت
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید، پودر جلبک را روی نودل بریزید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل همراه را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشه)
*این نودل در کنار مرغ سوخاری عالی میشه.
دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
دوستای گلم دوکبوگی کاربونارا دونگ وون، باطعم خامه و پنیر و تندی متوسط
وزن ۱۶۰ گرم
کاسه دوکبوگی ها کمی در حمل و نقل دفرمه شده ولی داخل ان سالم است
دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
دوستای گلم دوکبوگی پنیری دونگ وون، باطعم پنیر موزارلا با تندی متوسط
وزن ۱۶۰ گرم
کاسه دوکبوگی ها کمی در حمل و نقل دفرمه شده ولی داخل ان سالم است
دوکبوگی، تکه های کیک برنجی کره ایه که با سس تند سرو میشه و یکی از معروفترین غذاهای خیابونی کره است.
دوستای گلم دوکبوگی اورجینال دونگ وون کره، با طعم اورجینال دوکبوگی تندی متوسط
وزن ۱۶۰ گرم
کاسه دوکبوگی ها کمی در حمل و نقل دفرمه شده ولی داخل ان سالم است
با طعم پاستای کاربونارا خامه ای
درجه تندی این نودل ۲،۰۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه نودل پاستا کاربونارا خامه ای
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر چاشنی و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
در ضمن نودل هاش هم پهنه مثل کاربونارا
*برای خوشمزه تر شدنش مرغ، انواع سبزیجات و قارچ رو بهش اضافه و میل کنید.
این نودل با طعم سس لوبیا سیاه است و تند نیست.
جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کره ای – چینی است. این غذا در ابتدا در چین بصورت کمی متفاوتتر و با دستور پختی سختر از دستور پخت امروزی آن طبخ می شد ولی پس از گسترش و همه گیر شدن آن در کره دستور پخت آن کمی تغییر پیدا کرد و در کره جنوبی طرفداران بسیاری دارد.
این نودل از برند nongshin از معروفترین برندهای نودل کره ای است.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: nongshin
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه چاپاگتی
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل و سبزیجات همراه را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر لوبیای سیاه و روغن زیتون همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید.
*برای بهتر شدن طعم این نودل پیاز، کلم سفید، انواع گوشت و سبزیجات اضافه و میل کنید.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن پاکتی: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه
۱- ۶۰۰میلی لیتر آب را میجوشانید نودل را به آن اضافه میکنید.
۲- بعد از ۵ دقیقه نودل پخته شده و آب نودل رو خالی کنید تا ۸ قاشق انتهای ظرف بماند. (البته مقدار آب کاملا سلیقه ایه اگر دوستدارین میتونین این مقدار رو کم یا زیاد کنید)
۳-پودر چاشنی و سس همراه رو به نودل اضافه کنید و ۳۰ ثانیه خوب مخلوط کنید و نوش جان بفرمایید. (پیشنهاد میشه سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقتون بشود)
این همون نودلیه که تو موکبانگ ها زیاد میخورن.
درجه تندی آن ۴،۲۰۰ میباشد.
مشخصات محصول
کشور سازنده: کره جنوبی
شرکت تولید کننده: samyang
وزن: ۱۴۰ گرم
حلال: این نودل حلال است
طرز تهیه بولداک اسپایسی(کاسه ای)
۱- نیمی از درب کاسه رو باز کنید.
۲-تا خط لیوان را با آب جوش پر کنید و درب آن را ببندید.
۳-پنج دقیقه صبر کنید، سس فلفل را اضافه کنید، خوب هم بزنید و نوش جان کنید. (پیشنهاد میشود سس فلفل را کم کم اضافه کنید تا تندی نودل متناسب با ذائقه شما شود)
ضد آفتاب هیالورونیک اسید سویتین دارای گواهی EVE VEGAN که با طیف وسیع +++SPF۵۰+/PA محافظت قوی در برابر آفتاب را ارائه می کند. این نوع ضدآفتاب در برابر هر دو نوع اشعه UVA و UVB محافظت میکند. و در عین حال به دلیل دارا بودن ۸نوا هیالورونیک اسید پوست را مرطوب می کند. ضد آفتاب هیالورونیک اسید سوییتین محصول ۳ کاره با محافظت در برابر اشعه ماوراء بنفش، سفید کننده و اثرات ضد چروک را شامل می شود. Tart Cherry سرشار از ویتامین C و بتاکاروتن است، که ایمنی پوست را تقویت کرده در نتیجه پوست را برای داشتن پوستی صاف و سالم بهبود می بخشد.
کاملا سبک روی پوست میشینه و بدون رنگ است.