بابِلتی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان میباشد، بابل تی با سفر به آمریکا جایگاهی بینالمللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را دراین سفر بدست آورد. «بابل» به دانههای مرواریدی گفته میشود که از گیاهی به نام تاپیوکا تهیه شدهاند و باید پیش از مصرف پخته شوند.
وزن بسته ها ۵۰ گرم میباشد.
بهتره برای نگهداری داخل فریزر بزارین.
طرز تهیه:
برای هر پیمانه از مرواریدهای بابل تی، ۷ پیمانه آب جوش لازمه. بعد از به جوش آمدن آب مرواریدها را داخل آن بریزید و هم بزنین تا بههم نچسبند، ۲۰-۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن لازم است. (اگر میخواین کمی سفت تر باشند ۲۰ دقیقه و اکر دوست دارین نرم بشه ۳۰دقیقه لازمه)
مدت زمان نگهداری مروارید بابل تی پخته شده یک روز است پس به اندازه مصرفتون بپزید.
زیر گاز رو خاموش کنین، درب قابلمه رو ببندید و ۱۵ دقیقه اجازه بدین مرواریدها استراحت کنند.
حالا مروارید ها رو به ظرف آب سرد منتقل کنین و ۲-۳ دقیقه بگذارید بماند.
از آب در بیاورید با شربت شکر شیرینش کن و داخل شیر، بستنی، شیر چای و یا هر ترکیب دیگه ای اضافه کنین و نوش جان بفرمایید.
بابِلتی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان میباشد، بابل تی با سفر به آمریکا جایگاهی بینالمللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را دراین سفر بدست آورد. «بابل» به دانههای مرواریدی گفته میشود که از گیاهی به نام تاپیوکا تهیه شدهاند و باید پیش از مصرف پخته شوند.
وزن بسته ها ۵۰ گرم میباشد.
بهتره برای نگهداری داخل فریزر بزارین.
طرز تهیه:
برای هر پیمانه از مرواریدهای بابل تی، ۷ پیمانه آب جوش لازمه. بعد از به جوش آمدن آب مرواریدها را داخل آن بریزید و هم بزنین تا بههم نچسبند، ۲۰-۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن لازم است. (اگر میخواین کمی سفت تر باشند ۲۰ دقیقه و اکر دوست دارین نرم بشه ۳۰دقیقه لازمه)
مدت زمان نگهداری مروارید بابل تی پخته شده یک روز است پس به اندازه مصرفتون بپزید.
زیر گاز رو خاموش کنین، درب قابلمه رو ببندید و ۱۵ دقیقه اجازه بدین مرواریدها استراحت کنند.
حالا مروارید ها رو به ظرف آب سرد منتقل کنین و ۲-۳ دقیقه بگذارید بماند.
از آب در بیاورید با شربت شکر شیرینش کن و داخل شیر، بستنی، شیر چای و یا هر ترکیب دیگه ای اضافه کنین و نوش جان بفرمایید.
بابِلتی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان میباشد، بابل تی با سفر به آمریکا جایگاهی بینالمللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را دراین سفر بدست آورد. «بابل» به دانههای مرواریدی گفته میشود که از گیاهی به نام تاپیوکا تهیه شدهاند و باید پیش از مصرف پخته شوند.
وزن بسته ها ۵۰ گرم میباشد.
بهتره برای نگهداری داخل فریزر بزارین.
طرز تهیه:
برای هر پیمانه از مرواریدهای بابل تی، ۷ پیمانه آب جوش لازمه. بعد از به جوش آمدن آب مرواریدها را داخل آن بریزید و هم بزنین تا بههم نچسبند، ۲۰-۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن لازم است. (اگر میخواین کمی سفت تر باشند ۲۰ دقیقه و اکر دوست دارین نرم بشه ۳۰دقیقه لازمه)
مدت زمان نگهداری مروارید بابل تی پخته شده یک روز است پس به اندازه مصرفتون بپزید.
زیر گاز رو خاموش کنین، درب قابلمه رو ببندید و ۱۵ دقیقه اجازه بدین مرواریدها استراحت کنند.
حالا مروارید ها رو به ظرف آب سرد منتقل کنین و ۲-۳ دقیقه بگذارید بماند.
از آب در بیاورید با شربت شکر شیرینش کن و داخل شیر، بستنی، شیر چای و یا هر ترکیب دیگه ای اضافه کنین و نوش جان بفرمایید.
بابِلتی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان میباشد، بابل تی با سفر به آمریکا جایگاهی بینالمللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را دراین سفر بدست آورد. «بابل» به دانههای مرواریدی گفته میشود که از گیاهی به نام تاپیوکا تهیه شدهاند و باید پیش از مصرف پخته شوند.
وزن بسته ها ۵۰ گرم میباشد.
بهتره برای نگهداری داخل فریزر بزارین.
طرز تهیه:
برای هر پیمانه از مرواریدهای بابل تی، ۷ پیمانه آب جوش لازمه. بعد از به جوش آمدن آب مرواریدها را داخل آن بریزید و هم بزنین تا بههم نچسبند، ۲۰-۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن لازم است. (اگر میخواین کمی سفت تر باشند ۲۰ دقیقه و اکر دوست دارین نرم بشه ۳۰دقیقه لازمه)
مدت زمان نگهداری مروارید بابل تی پخته شده یک روز است پس به اندازه مصرفتون بپزید.
زیر گاز رو خاموش کنین، درب قابلمه رو ببندید و ۱۵ دقیقه اجازه بدین مرواریدها استراحت کنند.
حالا مروارید ها رو به ظرف آب سرد منتقل کنین و ۲-۳ دقیقه بگذارید بماند.
از آب در بیاورید با شربت شکر شیرینش کن و داخل شیر، بستنی، شیر چای و یا هر ترکیب دیگه ای اضافه کنین و نوش جان بفرمایید.
بابِلتی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان میباشد، بابل تی با سفر به آمریکا جایگاهی بینالمللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را دراین سفر بدست آورد. «بابل» به دانههای مرواریدی گفته میشود که از گیاهی به نام تاپیوکا تهیه شدهاند و باید پیش از مصرف پخته شوند.
وزن بسته ها ۵۰ گرم میباشد.
بهتره برای نگهداری داخل فریزر بزارین.
طرز تهیه:
برای هر پیمانه از مرواریدهای بابل تی، ۷ پیمانه آب جوش لازمه. بعد از به جوش آمدن آب مرواریدها را داخل آن بریزید و هم بزنین تا بههم نچسبند، ۲۰-۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن لازم است. (اگر میخواین کمی سفت تر باشند ۲۰ دقیقه و اکر دوست دارین نرم بشه ۳۰دقیقه لازمه)
مدت زمان نگهداری مروارید بابل تی پخته شده یک روز است پس به اندازه مصرفتون بپزید.
زیر گاز رو خاموش کنین، درب قابلمه رو ببندید و ۱۵ دقیقه اجازه بدین مرواریدها استراحت کنند.
حالا مروارید ها رو به ظرف آب سرد منتقل کنین و ۲-۳ دقیقه بگذارید بماند.
از آب در بیاورید با شربت شکر شیرینش کن و داخل شیر، بستنی، شیر چای و یا هر ترکیب دیگه ای اضافه کنین و نوش جان بفرمایید.
بابِلتی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان میباشد، بابل تی با سفر به آمریکا جایگاهی بینالمللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را دراین سفر بدست آورد. «بابل» به دانههای مرواریدی گفته میشود که از گیاهی به نام تاپیوکا تهیه شدهاند و باید پیش از مصرف پخته شوند.
وزن بسته ها ۵۰ گرم میباشد.
بهتره برای نگهداری داخل فریزر بزارین.
طرز تهیه:
برای هر پیمانه از مرواریدهای بابل تی، ۷ پیمانه آب جوش لازمه. بعد از به جوش آمدن آب مرواریدها را داخل آن بریزید و هم بزنین تا بههم نچسبند، ۲۰-۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن لازم است. (اگر میخواین کمی سفت تر باشند ۲۰ دقیقه و اکر دوست دارین نرم بشه ۳۰دقیقه لازمه)
مدت زمان نگهداری مروارید بابل تی پخته شده یک روز است پس به اندازه مصرفتون بپزید.
زیر گاز رو خاموش کنین، درب قابلمه رو ببندید و ۱۵ دقیقه اجازه بدین مرواریدها استراحت کنند.
حالا مروارید ها رو به ظرف آب سرد منتقل کنین و ۲-۳ دقیقه بگذارید بماند.
از آب در بیاورید با شربت شکر شیرینش کن و داخل شیر، بستنی، شیر چای و یا هر ترکیب دیگه ای اضافه کنین و نوش جان بفرمایید.
بابِلتی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان میباشد، بابل تی با سفر به آمریکا جایگاهی بینالمللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را دراین سفر بدست آورد. «بابل» به دانههای مرواریدی گفته میشود که از گیاهی به نام تاپیوکا تهیه شدهاند و باید پیش از مصرف پخته شوند.
وزن بسته ها ۵۰ گرم میباشد.
بهتره برای نگهداری داخل فریزر بزارین.
طرز تهیه:
برای هر پیمانه از مرواریدهای بابل تی، ۷ پیمانه آب جوش لازمه. بعد از به جوش آمدن آب مرواریدها را داخل آن بریزید و هم بزنین تا بههم نچسبند، ۲۰-۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن لازم است. (اگر میخواین کمی سفت تر باشند ۲۰ دقیقه و اکر دوست دارین نرم بشه ۳۰دقیقه لازمه)
مدت زمان نگهداری مروارید بابل تی پخته شده یک روز است پس به اندازه مصرفتون بپزید.
زیر گاز رو خاموش کنین، درب قابلمه رو ببندید و ۱۵ دقیقه اجازه بدین مرواریدها استراحت کنند.
حالا مروارید ها رو به ظرف آب سرد منتقل کنین و ۲-۳ دقیقه بگذارید بماند.
از آب در بیاورید با شربت شکر شیرینش کن و داخل شیر، بستنی، شیر چای و یا هر ترکیب دیگه ای اضافه کنین و نوش جان بفرمایید.
بابِلتی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان میباشد، بابل تی با سفر به آمریکا جایگاهی بینالمللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را دراین سفر بدست آورد. «بابل» به دانههای مرواریدی گفته میشود که از گیاهی به نام تاپیوکا تهیه شدهاند و باید پیش از مصرف پخته شوند.
وزن بسته ها ۵۰ گرم میباشد.
بهتره برای نگهداری داخل فریزر بزارین.
طرز تهیه:
برای هر پیمانه از مرواریدهای بابل تی، ۷ پیمانه آب جوش لازمه. بعد از به جوش آمدن آب مرواریدها را داخل آن بریزید و هم بزنین تا بههم نچسبند، ۲۰-۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن لازم است. (اگر میخواین کمی سفت تر باشند ۲۰ دقیقه و اکر دوست دارین نرم بشه ۳۰دقیقه لازمه)
مدت زمان نگهداری مروارید بابل تی پخته شده یک روز است پس به اندازه مصرفتون بپزید.
زیر گاز رو خاموش کنین، درب قابلمه رو ببندید و ۱۵ دقیقه اجازه بدین مرواریدها استراحت کنند.
حالا مروارید ها رو به ظرف آب سرد منتقل کنین و ۲-۳ دقیقه بگذارید بماند.
از آب در بیاورید با شربت شکر شیرینش کن و داخل شیر، بستنی، شیر چای و یا هر ترکیب دیگه ای اضافه کنین و نوش جان بفرمایید.
بابِلتی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان میباشد، بابل تی با سفر به آمریکا جایگاهی بینالمللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را دراین سفر بدست آورد. «بابل» به دانههای مرواریدی گفته میشود که از گیاهی به نام تاپیوکا تهیه شدهاند و باید پیش از مصرف پخته شوند.
وزن بسته ها ۵۰ گرم میباشد.
بهتره برای نگهداری داخل فریزر بزارین.
طرز تهیه:
برای هر پیمانه از مرواریدهای بابل تی، ۷ پیمانه آب جوش لازمه. بعد از به جوش آمدن آب مرواریدها را داخل آن بریزید و هم بزنین تا بههم نچسبند، ۲۰-۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن لازم است. (اگر میخواین کمی سفت تر باشند ۲۰ دقیقه و اکر دوست دارین نرم بشه ۳۰دقیقه لازمه)
مدت زمان نگهداری مروارید بابل تی پخته شده یک روز است پس به اندازه مصرفتون بپزید.
زیر گاز رو خاموش کنین، درب قابلمه رو ببندید و ۱۵ دقیقه اجازه بدین مرواریدها استراحت کنند.
حالا مروارید ها رو به ظرف آب سرد منتقل کنین و ۲-۳ دقیقه بگذارید بماند.
از آب در بیاورید با شربت شکر شیرینش کن و داخل شیر، بستنی، شیر چای و یا هر ترکیب دیگه ای اضافه کنین و نوش جان بفرمایید.
بابِلتی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان میباشد، بابل تی با سفر به آمریکا جایگاهی بینالمللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را دراین سفر بدست آورد. «بابل» به دانههای مرواریدی گفته میشود که از گیاهی به نام تاپیوکا تهیه شدهاند و باید پیش از مصرف پخته شوند.
وزن بسته ها ۵۰ گرم میباشد.
بهتره برای نگهداری داخل فریزر بزارین.
طرز تهیه:
برای هر پیمانه از مرواریدهای بابل تی، ۷ پیمانه آب جوش لازمه. بعد از به جوش آمدن آب مرواریدها را داخل آن بریزید و هم بزنین تا بههم نچسبند، ۲۰-۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن لازم است. (اگر میخواین کمی سفت تر باشند ۲۰ دقیقه و اکر دوست دارین نرم بشه ۳۰دقیقه لازمه)
مدت زمان نگهداری مروارید بابل تی پخته شده یک روز است پس به اندازه مصرفتون بپزید.
زیر گاز رو خاموش کنین، درب قابلمه رو ببندید و ۱۵ دقیقه اجازه بدین مرواریدها استراحت کنند.
حالا مروارید ها رو به ظرف آب سرد منتقل کنین و ۲-۳ دقیقه بگذارید بماند.
از آب در بیاورید با شربت شکر شیرینش کن و داخل شیر، بستنی، شیر چای و یا هر ترکیب دیگه ای اضافه کنین و نوش جان بفرمایید.
بابِلتی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان میباشد، بابل تی با سفر به آمریکا جایگاهی بینالمللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را دراین سفر بدست آورد. «بابل» به دانههای مرواریدی گفته میشود که از گیاهی به نام تاپیوکا تهیه شدهاند و باید پیش از مصرف پخته شوند.
وزن بسته ها ۵۰ گرم میباشد.
بهتره برای نگهداری داخل فریزر بزارین.
طرز تهیه:
برای هر پیمانه از مرواریدهای بابل تی، ۷ پیمانه آب جوش لازمه. بعد از به جوش آمدن آب مرواریدها را داخل آن بریزید و هم بزنین تا بههم نچسبند، ۲۰-۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن لازم است. (اگر میخواین کمی سفت تر باشند ۲۰ دقیقه و اکر دوست دارین نرم بشه ۳۰دقیقه لازمه)
مدت زمان نگهداری مروارید بابل تی پخته شده یک روز است پس به اندازه مصرفتون بپزید.
زیر گاز رو خاموش کنین، درب قابلمه رو ببندید و ۱۵ دقیقه اجازه بدین مرواریدها استراحت کنند.
حالا مروارید ها رو به ظرف آب سرد منتقل کنین و ۲-۳ دقیقه بگذارید بماند.
از آب در بیاورید با شربت شکر شیرینش کن و داخل شیر، بستنی، شیر چای و یا هر ترکیب دیگه ای اضافه کنین و نوش جان بفرمایید.
بابِلتی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان میباشد، بابل تی با سفر به آمریکا جایگاهی بینالمللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را دراین سفر بدست آورد. «بابل» به دانههای مرواریدی گفته میشود که از گیاهی به نام تاپیوکا تهیه شدهاند و باید پیش از مصرف پخته شوند.
وزن بسته ها ۵۰ گرم میباشد.
بهتره برای نگهداری داخل فریزر بزارین.
طرز تهیه:
برای هر پیمانه از مرواریدهای بابل تی، ۷ پیمانه آب جوش لازمه. بعد از به جوش آمدن آب مرواریدها را داخل آن بریزید و هم بزنین تا بههم نچسبند، ۲۰-۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن لازم است. (اگر میخواین کمی سفت تر باشند ۲۰ دقیقه و اکر دوست دارین نرم بشه ۳۰دقیقه لازمه)
مدت زمان نگهداری مروارید بابل تی پخته شده یک روز است پس به اندازه مصرفتون بپزید.
زیر گاز رو خاموش کنین، درب قابلمه رو ببندید و ۱۵ دقیقه اجازه بدین مرواریدها استراحت کنند.
حالا مروارید ها رو به ظرف آب سرد منتقل کنین و ۲-۳ دقیقه بگذارید بماند.
از آب در بیاورید با شربت شکر شیرینش کن و داخل شیر، بستنی، شیر چای و یا هر ترکیب دیگه ای اضافه کنین و نوش جان بفرمایید.
بابِلتی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان میباشد، بابل تی با سفر به آمریکا جایگاهی بینالمللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را دراین سفر بدست آورد. «بابل» به دانههای مرواریدی گفته میشود که از گیاهی به نام تاپیوکا تهیه شدهاند و باید پیش از مصرف پخته شوند.
وزن بسته ها ۵۰ گرم میباشد.
بهتره برای نگهداری داخل فریزر بزارین.
طرز تهیه:
برای هر پیمانه از مرواریدهای بابل تی، ۷ پیمانه آب جوش لازمه. بعد از به جوش آمدن آب مرواریدها را داخل آن بریزید و هم بزنین تا بههم نچسبند، ۲۰-۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن لازم است. (اگر میخواین کمی سفت تر باشند ۲۰ دقیقه و اکر دوست دارین نرم بشه ۳۰دقیقه لازمه)
مدت زمان نگهداری مروارید بابل تی پخته شده یک روز است پس به اندازه مصرفتون بپزید.
زیر گاز رو خاموش کنین، درب قابلمه رو ببندید و ۱۵ دقیقه اجازه بدین مرواریدها استراحت کنند.
حالا مروارید ها رو به ظرف آب سرد منتقل کنین و ۲-۳ دقیقه بگذارید بماند.
از آب در بیاورید با شربت شکر شیرینش کن و داخل شیر، بستنی، شیر چای و یا هر ترکیب دیگه ای اضافه کنین و نوش جان بفرمایید.
بابِلتی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان میباشد، بابل تی با سفر به آمریکا جایگاهی بینالمللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را دراین سفر بدست آورد. «بابل» به دانههای مرواریدی گفته میشود که از گیاهی به نام تاپیوکا تهیه شدهاند و باید پیش از مصرف پخته شوند.
وزن بسته ها ۵۰ گرم میباشد.
بهتره برای نگهداری داخل فریزر بزارین.
طرز تهیه:
برای هر پیمانه از مرواریدهای بابل تی، ۷ پیمانه آب جوش لازمه. بعد از به جوش آمدن آب مرواریدها را داخل آن بریزید و هم بزنین تا بههم نچسبند، ۲۰-۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن لازم است. (اگر میخواین کمی سفت تر باشند ۲۰ دقیقه و اکر دوست دارین نرم بشه ۳۰دقیقه لازمه)
مدت زمان نگهداری مروارید بابل تی پخته شده یک روز است پس به اندازه مصرفتون بپزید.
زیر گاز رو خاموش کنین، درب قابلمه رو ببندید و ۱۵ دقیقه اجازه بدین مرواریدها استراحت کنند.
حالا مروارید ها رو به ظرف آب سرد منتقل کنین و ۲-۳ دقیقه بگذارید بماند.
از آب در بیاورید با شربت شکر شیرینش کن و داخل شیر، بستنی، شیر چای و یا هر ترکیب دیگه ای اضافه کنین و نوش جان بفرمایید.
بابل تی شکلاتی تایلندی
این بابل تی ها کارخانه ای هستند
بسته های ۱کیلویی قیمت ۴۵۰
بابِلتی نوشیدنی معروف در دنیا. «بابل» به دانههای مرواریدی گفته میشود که از گیاهی به نام تاپیوکا تهیه شدهاند و باید پیش از مصرف پخته شوند.
طرز تهیه:
برای هر پیمانه از مرواریدهای بابل تی، ۷ پیمانه آب جوش لازمه. بعد از به جوش آمدن آب مرواریدها را داخل آن بریزید و هم بزنین تا به هم نچسبند، ۲۰-۳۰ دقیقه زمان برای پخت آن لازم است. (اگر میخواین کمی سفت تر باشند ۲۰ دقیقه و اکر دوست دارین نرم بشه ۳۰ دقیقه لازمه) مدت زمان نگهداری مروارید بابل تی پخته شده یک روز است پس به اندازه مصرفتون بپزید.
زیر گاز رو خاموش کنین، درب قابلمه رو ببندید و ۱۵ دقیقه اجازه بدین مرواریدها استراحت کنند.
حالا مروارید ها رو به ظرف آب سرد منتقل کنین و ۲-۳ دقیقه بگذارید بماند.از آب در بیاورید با شربت شکر شیرینش کن و داخل شیر، بستنی، شیر چای و یا هر ترکیب دیگه ای اضافه کنین و نوش جان بفرمایید.
اگر بسته رو از وکیوم باز کردین و باقیش رو همون وز نخواستین استفاده کنین بهتره تو کیسه ای هواش کم باشه در فریزر نگهداری کنید.
بابلتی رو تو خونه مثل کافه ها درست کن
این بابل تی ها وارداتیه و از ارد تاپیوکا درست شده و طعمش شکلاته، بافتشون کاملن نرمه و به راحتی با دست له میشه، برای درست کردنش به ازای هر لیوان بابل تی باید ۱۰ لیوان آب رو به جوش بیارین و بعد دانه ها رو اضافه کنین، اگر داخل آب سرد بریزید در اب حل میشه، بعد از اضافه کردن دانه ها به آب جوش هم بزنین تا به هم نچسبه و این کار رو هر ۵دقیقه به مدت نیم ساعت انجام بدین. شعله گاز رو خاموش کنین و درب ظرف رو بزارین تا نیم ساعت استراحت کنن و بعدش با آب سرد شستشو بدین و برای طعم دار شدنش از عسل و شکر استفاده کنین.
بابلتی رو تو خونه مثل کافه ها درست کن
این بابل تی ها وارداتیه و از ارد تاپیوکا درست شده و طعمش شکلاته، بافتشون کاملن نرمه و به راحتی با دست له میشه، برای درست کردنش به ازای هر لیوان بابل تی باید ۱۰ لیوان آب رو به جوش بیارین و بعد دانه ها رو اضافه کنین، اگر داخل آب سرد بریزید در اب حل میشه، بعد از اضافه کردن دانه ها به آب جوش هم بزنین تا به هم نچسبه و این کار رو هر ۵دقیقه به مدت نیم ساعت انجام بدین. شعله گاز رو خاموش کنین و درب ظرف رو بزارین تا نیم ساعت استراحت کنن و بعدش با آب سرد شستشو بدین و برای طعم دار شدنش از عسل و شکر استفاده کنین.