سانگ هوا چا (Ssanghwa cha) یک چای دارویی سنتی کره ای است که از ترکیبی از گیاهان و ریشه های مختلف تهیه می شود که اغلب برای بازیابی انرژی، بهبود گردش خون و ارتقای سلامت عمومی مصرف می شود. به ویژه به عنوان دارویی برای رفع خستگی یا گرم کردن بدن در فصول سردتر محبوب است.
ترکیبات رایج در سانگ هوا چا عبارتند از:زنجبیل، دارچین، ریشه شیرین بیان، عناب
این چای طعم کمی شیرین و خاکی دارد و گاهی اوقات با آجیل هایی مانند آجیل کاج یا گردو تزئین می شود. به دلیل خواص ترمیم کنندگی، کمک به خستگی، تقویت سیستم ایمنی و بهبود گردش خون شناخته شده است. این نوشیدنی که به طور سنتی گرم سرو می شود، یک نوشیدنی آرامش بخش و سالم است که به ویژه در ماه های زمستان از آن لذت می برید.
یولموچا یکی از چای های جذابه کره ایه که از دانه کویکس به همراه گردو و بادام و تخم کدو پودر شده است.
این محصول به صورت ساشه ای فروش میرود.
این چای را میتوانید هم سرد و هم گرم درست کنید.
دانه کویکس (اشک ایوب، Coix lacryma-jobi) که به مغز برنج نیز معروف است، نوعی نشاسته است و می توان از آن برای غذا یا شراب غلات با محتوای چربی و پروتئین بالا استفاده کرد. برای متابولیسم آسان است، بنابراین خوردن بیشتر نگرانی های مربوط به چربی را تغییر نمی دهد. دانه کویکس معمولا در طب سنتی چینی استفاده می شود. عصاره دانه کویکس می تواند پوست را صاف کند، چین و چروک را کاهش دهد، اثر لکه های رنگدانه را از بین ببرد، همچنین می تواند متابولیسم خون و آب را تقویت کند، اثر ادرارآور و آب را داشته باشد، همچنین برای کاهش وزن و سفید کردن پوست استفاده می شود.
یکی از محبوب ترین چای هایی که در جهان مرسوم است چای کرک یا چای کاراک است. چای کرک یک چای شیرین و مقوی است که به همین دلیل در سراسر جهان به شهرت رسیده است. چای کرک سبکی از چای ماسالا است که منشاء اصلی آن کشور هند است. در زبان هندی چای کرک به معنی چای مقوی است.
یکی از محبوب ترین چای هایی که در جهان مرسوم است چای کرک یا چای کاراک است. چای کرک یک چای شیرین و مقوی است که به همین دلیل در سراسر جهان به شهرت رسیده است. چای کرک سبکی از چای ماسالا است که منشاء اصلی آن کشور هند است. در زبان هندی چای کرک به معنی چای مقوی است.